Relaxare totala in timpul iernii - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Relaxare totala in timpul iernii

Green Spa Salon / 2016-01-20

De cate ori nu ai visat ca cineva sa te rasfete cu un masaj ce iti relaxeaza simturile si corpul si te poarta cu gandul spre taramuri nedescoperite? De cate ori nu ti-ai dorit sa te ascunzi de vremea rece si sa beneficiezi de ceva timp pentru tine, fara griji sau mesaje? Te invitam intr-o incursiune spre lumea relaxarii la salonul Green Spa Iasi, unde vei avea parte de un masaj Iasi relaxant, ce iti va atenua tensiunea, va calma durerile existente si iti va relaxa muschii.

De la intrarea in salon esti intampinata de zambete si de o atmosfera frumoasa, relaxanta. Atmosfera are un efect benefic asupra noastra, mai ales cand venim la masaj Iasi, deoarece ne da o stare de bine ce ne pregateste pentru sedinta de masaj Iasi care urmeaza sa ne alinte simturile.

Mirosul dulceag al uleiurilor esentiale si decorul ce subliniaza starea de bine pe care salonul ti-o acorda te vor destinde si iti vor elibera mintea de griji.Tehnicile de masaj te vor ajuta sa te destinzi si sa te relaxezi, asa cum ti-ai dorit. Masajul are efecte benefice asupra pielii noastre, mai ales in sezonul rece. Acesta stimuleaza circulatia sangelui in corp, cat si hidratarea pielii.

La Green Spa ai parte de un rasfat total si de un masaj Iasi ce te va relaxa si iti va da o stare de bine! Patrunde in universal relaxarii si lasa-te purtata spre alte timpuri, timpuri ce iti vor aduce liniste si efecte benefice asupra corpului.

Share:
``