Rasfatul are stilul tau la Green Spa - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Rasfatul are stilul tau la Green Spa

Green Spa Salon / 2016-01-22

Cum ar fi sa uiti de grijile zilnice intr-o clipa? Sa te avanti pe taramul relaxarii si sa lasi in urma stresul? Toate acestea sunt posibile la Green Spa, un salon Iasi consacrat pentru experientele placute pe care ti le ofera cu fiecare ocazie!

Noi iti propunem sa alegi un masaj Iasi care ti se potriveste si sa te lasi purtata spre alte timpuri, sa te reconectezi cu sinele tau si sa pornesti intr-o incursiune spre frumoasa lume a relaxarii. Drenajul limfatic, microacupunctura, reflexoterapia si  masajul terapeutic te vor ajuta sa readuci echilibrul in corpul tau, eliberandu-l de toxine.  Pentru un adevarat rasfat, iti recomandam masajul cu miere ce iti va catifela pielea si iti va da o stare de bine. Daca doresti sa ai un corp suplu, iti recomandam masajul cu bambus ce va atenua aparitia celulitei si te va ajuta sa lupti impotriva aceseia. Masajul de relaxare si cel cu roci vulcanice te vor ajuta sa uiti de griji dupa o zi lunga la birou. Pentru o experienta unica si senzuala, iti recomandam masajul in cuplu. Sa nu uitam nici de masajul pentru gravidute, care vor atenua durerile din timpul sarcinii si va da o stare de bine atat mamei, cat si copilului. Te-am convins deja, la Green Spa te vei bucura de cele mai profesionale servicii si de o atmosfera incarcata cu energie pozitiva!

Care sunt beneficiile acestor servicii? Dupa un masaj Iasi, corpul tau devine mai relaxat, tensiunea si stresul sunt atenuate, durerile dispar, iar starea de ingrijorare sau de negativism dispare. Este recomandat ca masajul sa devina o parte din ritualul tau de infrumusetare si relaxare deoarece te ajuta sa te simti mai bine si sa reintri in armonie cu tine.

Calatoreste alaturi de noi spre universul relaxarii si experimenteaza  beneficiile acestor servicii la Green Spa! Ritualul tau de relaxare va deveni un frumos obicei de care sa te bucuri intr-un decor ambiental cu puternice reflexii asupra starii tale de bine.  Ritualul tau de relaxare devine un adevarat rasfat ce poarta stilul tau la Green Spa!

Share:
``