Green Spa, locul in care ma simt mai frumoasa - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Green Spa, locul in care ma simt mai frumoasa

Green Spa Salon / 2016-01-26

Timpul zboara cu repeziciune, iar pauza bine-meritata e aproape de final. Visez cu ochii deschisi la masajul de relaxare de care voi avea parte in aceasta dupa-amiaza la Green Spa, un salon Iasi cu numeroase servicii de calitate, un personal ce transmite multa buna dispozitie si o atmosfera reconfortanta.

Ora la care am programarea se apropie, iar eu ma grabesc spre oaza mea de relaxare din inima orasului. De cum intru in salon, nu pot sa nu observ buna dispozitie ce planeaza in jurul meu si imi da o stare de bine. Cu un zambet larg, Oana ma intampina si ma conduce spre un loc magic, in care design-ul chic se inbina cu ultimele tehnologii si devine locul meu preferat de relaxare.  Uleiurile esentiale parfumeaza atmosfera, iar relaxarea mea incepe. Usor, ma indepartez de grijile zilnice, de proiecte si pentru o ora uit de tot. Masajul de relaxare a fost excelent!

Ii multumesc Oanei pentru ca mi-a redat buna dispozitie, iar in acelasi timp observ cum manichiurista executa una dintre cele mai frumoase manichiuri, simpla si de efect, cum imi place mie! Fara sa stau pe ganduri, fac o rezervare pentru acest weekend deoarece chiar simteam nevoia unei schimbari in ceea ce priveste manichiura Iasi.

Ma bucur ca am gasit locul perfect ce apreciaza frumusetea si starea de bine! Voi reveni la Green Spa de fiecare data cu placere deoarece aici ma pot bucura de faptul ca sunt femeie, ca sunt frumoasa! Serviciile pe care le ofera, atmosfera eleganta si cordiala si personalul plin de buna dispozitie te determina sa te intorci cu drag in acest loc minunat!

Share:
``