Tehnica balayage sau cum sa redai libertate parului tau - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Tehnica balayage sau cum sa redai libertate parului tau

Green Spa Salon / 2016-02-05

O noua tehnica de vopsire face furori in lumea intreaga: balayage. Supranumita tehnica nr.1 de vopsire a timpurilor noastre, balayage a adunat rapid foarte multe admiratii deoarece este o tehnica de vopsire ce reda libertate parului tau, subliniaza trasaturile fetei cu ajutorul jocului de culori si creaza suvite cu un aspect foarte natural.

Aparuta in anii 70 la Paris, tehnica balayage a prins contur in anii 90, dar a devenit foarte populara in zilele noastre. Foarte multe doamne si domnisoare opteaza pentru aceasta tehnica deoarece nu incarca firul de par cu mult produs si parul are un aspect natural si sanatos ce duce la o incredere debordanta si un aer feminin.

Tehnica balayage se bazeaza pe vopsirea parului cu ajutorul a doua tipuri de creme pentru decolorare, de la baza spre varf, cu o miscare naturala ce creaza suvite cu un impact foarte mare, dar cu un aspect placut si natural. Cu aceasta tehnica, parul va incropa mai multe efecte cromatice ce vor scoate in evidenta frumusetea naturala a acestuia. Este foarte usor de intretinut deoarece nu necesita o vopsire regulata. Lipsa de structura a tehnicii face ca si parul drept, si cel ondulat sa se bucure de acelasi aspect placut. Nuantele pe care le alegeti pentru aceasta schimbare trebuie sa fie cu 3, maxim 4 nuante mai deschise decat nuanta naturala.

Cu ajutorul acestei tehnici, parul tau se va bucura de un plus de stralucire, dar si de o coafura originala, personalizata pentru tipul, dar si culoarea naturala a parului tau. Aceasta poate fi adaptata in functie de tunsoare si ofera mai mult volum cromatic parului. Chiar daca faci o schimbare de nuanta pentru prima data sau ai avut parul vopsit de mai multe ori, tehnica balayage va crea un rezultat de care te vei bucura.

La salonul de infrumusetare Green Spa Iasi te poti bucura de rezultatele uimitoare ale acestei tehnici, cat si de un rasfat total ce te va relaxa si va scoate la iveala frumusetea naturala de care orice femeie se bucura.  Rasfata-te cu noile aparitii din domeniu, cat si cu serviciile de calitate pe care salonul de infrumusetare Green Spa Iasi le ofera.

Share:
``