Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Manichiura in 2016: tendinte si sfaturi

Green Spa Salon / 2016-03-04

Incetul cu incetul, casele de moda prind teren si in domeniul esteticii si isi pun amprenta pe unul dintre cele mai versatile domenii ale frumusetii: manichiura. Tendintele in moda au acaparat si manichiura, iar cei mai mari desgineri au pregatit noi idei pentru a te inspira in aceasta primavara.

Unghiile foarte lungi, cu modele complicate sunt de domeniul trecutului. In acest sezon, manichiura Iasi cu unghii ce au forma rotunjita si naturala este foarte cautata deoarece sunt mult mai practice si pot fi foarte usor decorate de catre specialistii nostri. In privinta culorilor, anul 2016 este mult mai variat deoarece se poarta nuantele de teracota, ciocolata, violet, negru, verde inchis  sau bordo in sezonul rece, iar in sezonul cald ne putem bucura de culori pastelate.

Manichiura Negative Space devine din ce in ce mai dorita si anul acesta, inspirandu-se din manchiura de tip semiluna atat de iubita in 2015. Aceasta presupune aplicarea ojei pe o parte din suprafata unghiei, creand modele inovatoare. In acest an, designerii ne recomanda sa indraznim mai mult si sa optam pentru culori diferite pentru fiecare mana. Prima casa de moda care a adus acest trend in vizorul nostru in 2016 a fost Christian Dior. Chiar daca alegem nuante diferite pentru fiecare mana, ele trebuie sa fie in armonie, chiar daca reprezinta iesirea din tipar.

Geometria si desenele abstracte pot impodobi cu success unghiile noastre in 2016. Christian Loubutin a promovat acest trend geometric cu ajutorul unei manichiuri pe un fond deschis ce completata de un  patrat in forma contrastanta. Zigzag-urile si valurile simetrice sunt iarasi foarte cautate. In acest tip de manichiura este recomandat sa folositi nuante contrastante pentru un efect puternic.

Tendintele au fost numite, tu pe care o alegi pentru viitoarea ta manichiura Iasi? Green Spa Salon te asteapta sa te bucuri de ceel mai frumoase modele de manichiura Iasi si de un ambient relaxant in mica noastra oaza de liniste din centrul orasului!

Share:
``