Timp pentru tine - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Timp pentru tine

Green Spa Salon / 2016-03-22

Cand esti femeie, este foarte important sa ai grija de tine si sa te simti mereu increzatoare in fortele proprii. Astfel, ai nevoie de un loc in care sa te simti minunat si in care sa te rasfeti cu cele mai profesionale servicii. Pentru a combina utilul cu placutul, te invitam la Green Spa, un salon de infrumusetare din Iasi pentru a avea parte de cele mai frumoase experiente si de timp pentru tine.

Putem spune ca parul reprezinta  arma secreta a fiecarei femei. Catifelat, cu miscari unduitoare, iti vrajeste usor privirea si devine un atu pe care nimeni nu il poate nega. Insa cand el este neglijat si devine uscat din cauza produselor de hairstyling si a procedeelor de aranjare, parul trage un semnal de alarma. Cum poti indrepta aceste greseli atat de frecvente? Cu ajutorul unui specialist, parul tau va beneficia de tratamentul de care are nevoie pentru a arata bine din nou! Apeleaza cu incredere la serviciile unui coafor din Iasi pentru ca tu sa te bucuri din nou de un par sanatos si frumos!

Acum ca am rezolvat problema parului, haide sa vorbim despre manichiura. Suntem innebunite dupa ultimele trenduri, culori pastelate, roz neon sau clasica manichiura frantuzeasca, insa nu trebuie sa uitam ca si unghiile noastre au nevoie de un tratament de intarire pentru a rezista. Pentru o manichiura Iasi perfecta, alege un tratament de intarire inainte ca manichiurista sa iti aplice lacul de unghii. Unghiile tale vor fi mai puternice si modelul ales de catre tine va rezista mai mult timp.

E o bucurie sa ai parte de servicii oferite cu drag, ce sunt menite sa te rasfete si sa iti aduca un zambet pe buze. Green Spa devine locatia preferata in care timpul pentru tine se transforma in zambete si fericire!

Share:
``