Ieși din zona de confort: slabeste eficient la Green Spa - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Ieși din zona de confort: slabeste eficient la Green Spa

Green Spa Salon / 2017-01-31

La inceput de an, dorința de schimbare atrage cu sine și rezoluții privind stilul de viață, alimentație sănătoasă, scăderea in centimetri și eliminarea kilogramelor in plus. Sunt momente pe care fiecare femeie le-a trăit măcar o dată, fie la inceput de an, fie la inceputul sezonului cald, cand silueta se remarcă prin rochiile și fustele preferate sau, de ce nu, în rochia de mireasă. Nu lăsa pe mai târziu răsfățul de care te poți bucura încă de pe acum și alege terapii de remodelare corporală in Iasi care iti vor asigura silueta mult visată.

Din dorința de a te simți cât mai bine, dar și pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești, am selectat pentru tine produse profesionale și proceduri eficiente ce au ca scop sculptarea corpului, redarea fermității pielii și definirea musculaturii, fără înfometare și fără stres.

Una dintre cele mai în vogă terapii de remodelare corporală din Iași este electrostimularea. Terapie corporală îndrăgită atât de vedete cât și de sportivi, o ședință de electrostimulare este echivalentul a câtorva ore petrecute în sala de sport. Printre beneficiile electrostimulării se numără:

  • Redarea fermității pielii
  • Tonifierea musculară
  • Reducerea celulitei
  • Înlăturarea efectelor îmbătrânirii pielii
  • Redarea formelor feminine

Împachetările la rece sau la cald cu cofeină, alge și ardei iute au scopul de a accelera arderea grăsimilor, de a pune în mișcare metabolismul și de a elimina apa în exces. Aceste terapii permit conturarea siluetei și au un efect optim și de durată. Specialiștii noștri îți vor recomanda una dintre aceste terapii de împachetare disponibile în salonul nostru din Iași.

Răsfățul tău poate continua cu un tratament de exfoliere ce are ca scop curățarea pielii, regenerarea celulară și recăpătarea luminozității grație conținutului bogat de enzime, antioxidanți sau vitamina C pe care îl conțin produsele pe care le folosim.

Îți propunem ca anul acesta să ieși din zona de confort și să încerci terapii moderne de remodelare non invazive și non-agresive, realizate sub atenta îndrumare a specialiștilor noștri. Recapătă-ți încrederea în tine și alege cele mai bune soluții pentru frumusețea corpului tău.  

Share:
``