Ce manichiuri sunt in tendinte primvara aceasta - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Ce manichiuri sunt in tendinte primvara aceasta

Green Spa Salon / 2017-03-07

Venirea sezonului cald inseamnă și apariția nevoii de a fi și mai frumoasă ca pină acum! Vremea de plimbare incepe să-și facă simțită prezența, iar tu vei dori ca impresia pe care o faci să fie cit mai aproape de perfecțiune. E timpul să faci un drum pină la salon, pentru a pune la punct fiecare amănunt legat de look-ul tău. Ești pregătită să impresionezi, dar nu ești sigură cum. Cunoașterea prealabilă a tendințelor în materie de manichiură este un început numai bun, fie că vrei să le urmezi, fie că vrei să le sfidezi. Care sunt culorile care rup gura târgului? Ce modele poți aplica? Citește în continuare și vei afla!

Trendul minimalist

Fii îndrăzneață și discretă în același timp! Complexitatea și simplitatea pot coexista de minune în cadrul acestui stil care se află în tendințele manichiurii încă din 2016. Secretul este să creezi linii subțiri care dau naștere unor modele geometrice complicate. Drepte sau curbe, liniile de pe unghiile tale vor defini spații de culori diferite, pastelurile fiind preferate de tot mai multe femei. Imaginația ta și a manichiuristei tale este limita, așa că nu te teme să te joci cu modele și culori cât mai variate, în complexități și combinații diferite. Efectul va fi cu siguranță unul foarte plăcut vizual și foarte puternic. Asocierile cromatice fac mare parte din treabă, așa că e bine să te consulți cu manichiurista și să accepți sfaturile ei, pentru a fi sigură că unghiile tale vor fi o adevărată operă de artă plastică.

Motivele florale

Manichiura cu motive florale este un trend la fel de vechi, dar care, prin frumusețea și rafinamentul său, persită în modă și anul acesta. Ceva mai deficil de compus decât manichiura minimalistă, acest stil necesită foarte multă atenție și precizie din partea celei care îl abordează. Din nou dominat de culori pastelate, stilul manichiurii cu motive florale se distinge prin discreție, dezvăluind exact atât de mult din el însuși cât îi permite atenția ce i se acordă. La o primă vedere, manichiura cu motive florale aduce ușor cu arta japoneză, atât prin forme, cât și prin cromatică; de aceea, ea trebuie să fie cât mai discretă și să se integreze în ambianța generală dată de întregul tău look.

Culori

Anul acesta, inocența și discreția sunt cuvintele de ordine în ceea ce privește manichiura. Nuanțele palide de roz, griurile neutre sau motivele ce imită marmura au menirea de a transmite un mesaj feminin și, totuși, puternic. O cromatică pastelată va sugera apropierea față de natură și dorința detașării de cotidian, de urban, de industrial, de tot ce inspiră rigiditate. Delicatețea feminină atrage, astfel că exprimarea ei prin manichiură va face minuni pentru tine.

O altă revenire în tendințele manichiurii din acest an o manifestă stilul nude. Bazat pe bej, eventual cu anumite inserții aurii sau strasuri, stilul nude se pretează unor coduri vestimentare pretențioase, scoțând în același timp în evidență și frumusețea ta, prin aspectul îngrijit pe care-l conferă. Potrivit pentru orice fel de ocazie, acest stil poate să te scutească de bătăi serioase de cap atunci când trebuie să alegi o combinație potrivită de haine și accesorii; nude se potrivește cu absolut orice, fiind, după cum îi spune și numele, apropiat de culoarea naturală a unghiilor tale.

Stilul French nu moare niciodată, aparent. Din fericire, considerăm noi, pentru că noile combinații de culori lasă loc manifestării nesfârșite a creativității. Alături de nuanțele pastelate despre care am mai vorbit, noul stil French al anului 2017 impune nuanțe strălucitoare de auriu sau argintiu, care vor contribui la construirea unui look aproape de basm, aducând aminte de zânele din poveștile copilăriei. Ai mare grijă să nu exagerezi cu elementele strălucitoare, pentru că, asemeni oricărui exces, și acesta va crea o imagine stridentă și nu neapărat în sensul cel mai bun al cuvântului. Ține minte, discreția este cuvântul de ordine în tendințele din manichiură!

Pentru a fi, totuși, strălucitoare, poți merge cu încredere pe mâna marilor designeri de modă care, anul acesta, au inclus luciul în toate creațiile lor. De la machiaj la vestimentație, prezența luciului are rolul de a te scoate în evidență fără a te pune într-o lumină prea puternică. În locul strassurilor sau altor pietre de acest gen, se preferă un luciu natural, care, cel puțin în manichiură, este foarte ușor de realizat chiar și la tine acasă. Inspirația pentru acest stil provine din anii vechii muzici disco, așa că nu te teme de nostalgia care te va năpădi imediat ce vei începe să abordezi noile tale unghii lucioase!

Dacă tot veni vorba de trenduri care nu mor niciodată, nu ignora manichiura clasică, roșie. Această culoare, deși foarte aprinsă și foarte vizibilă, a arătat și va arăta mereu foarte bine pe unghiile tale, putând constitui bază pentru modele sofisticate sau putând fi purtată așa cum este ea, simplă, fără alte adaosuri. Toate culturile consideră roșul ca fiind o culoare extrem de elegantă și de rafinată, astfel încât o asemenea manichiură se va potrivi oricărui context în care te vei afla. Singura recomandare, când vine vorba de o manichiură bazată pe roșu, este păstrarea unghiilor la o lungime medie. Excesul acestei culori conferă un aspect puțin vulgar, dacă vine în combinație cu unghii extrem de lungi.

O noutate absolută în materie de manichiură este constituită de efectul de oglindă. Multă vreme, manichiuriștii au încercat să creeze un luciu metalic. Au și reușit, însă tehnicile folosite până acum nu permiteau decât o durabilitate foarte redusă. A apărut, în schimb, o pudră care, aplicată direct pe oja de obicei neagră, va conferi unghiilor tale un efect de oglindă, extrem de plăcut privirii și, prin urmare, extrem de popular anul acesta.

Direct din Coreea de Sud, moda brățărilor aplicate pe unghii ia cu asalt întreaga lume. Neobișnuite și îndrăznețe, acestea, prin dimensiunea lor, dau și discreție stilului manichiurii tale. Dacă dorești, totuși, să fii mai elegantă și mai cuminte în look, poți alege din ce în ce mai populara nuanță marsala. Închisă, nobilă, chiar classy, aceasta a invadat piața modei în toate domeniile, inclusiv machiaj și îmbrăcăminte.

Dacă până acum am tot vorbit despre strălucire și aplicații îndrăznețe, a venit vremea să prezentăm și latura întunecată a modei din manichiură, pe anul acesta: culorile mate. Deosebit de elegante și de atrăgătoare, ele atrag atenția fără a sparge continuumul unui look plăcut. Oja mată poate fi folosită și în combinație cu una strălucitoare, în cazul unei manichiuri French elegante.

Îngrijire

Unghiile necesită îngrijire nu doar înainte de aplicarea ojei, ci și după. în primul rând, pentru hidratarea unghiilor și a pielii mâinilor, este necesară utilizarea regulată a unei creme speciale. Aceasta poate fi înlocuită și cu un produs mai natural, uleiul de măsline, de exemplu. În al doilea rând, pe lângă setul de manichiură, este necesar să aveți și un ulei special conceput pentru cuticule. Acesta se va îmbiba în zona din jurul unghiei, asigurând hidratarea acesteia. Apropo, există produse speciale, care încetinesc creșterea cuticulei. O măsură suplimentară pot fi băile pentru unghii, care sunt necesare pentru îmbunătățirea stării unghiilor și la care pot fi folosite sarea de mare și uleiurile aromatice.

Aceste trenduri prezentate de noi sunt pur orientative. La urma urmei, ele sunt rezultatul muncii creative a câte unei singure persoane, care, observând pur și simplu ce arată mai bine și ce arată mai rău, a compus câte un stil care să fie echilibrat și să exprime o anumită idee. Nu te oprește nimeni din a deveni chiar tu un trend setter în materie de manichiură. Imaginația ta este singura limită în calea creării unui nou stil, a unui nou curent, a unei noi mode.

Scopul modei este de a da o linie orientativă, nu de a anula originalitatea, mai ales în ce privește manichiura. Încă de când omul a descoperit că unghiile sunt niște pânze care abia așteaptă să fie pictate, acestea au devenit cel mai versatil accesoriu al unei femei. O infinitate de modele abia așteaptă să fie descoperite și încercate, astfel că recomandarea noastră este să nu te cramponezi de ceea ce dictează o autoritate sau alta în materie de modă, ci să fii cât se poate de originală și de îndrăzneață. Nu știi niciodată când ajungi să faci furori cu o simplă combinație de culori sau de modele.

Dincolo de toate aceste considerații, manichiura există pentru a te face pe tine să te simți bine, indiferent dacă privirile admirative ale celor din jurul tău sunt cele care îți generează această senzație sau dacă propria ta imagine despre tine reușește să îți satisfacă nevoia de admirație. Observabile de la o simplă strângere de mână, niște unghii frumoase, decorate cu bun gust, pot să facă diferența dintre o primă impresie reușită și un fiasco total. Să nu te temi niciodată să te exprimi liber. Pentru asta există moda, pentru asta există varietatea, iar o femeie puternică, neînfricată, va reuși mereu să aibă succes. Arată că ești o forță a naturii prin fiecare amănunt al look-ului tău și totul va merge ca pe roate!

Share:
``