Manichiură pentru mirese: modele care să te inspire - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Manichiură pentru mirese: modele care să te inspire

Green Spa Salon / 2017-03-31

In cea mai importantă zi din viata ta trebuie să fii cea mai frumoasa, sa radiezi de fericire si sa transmiti emotii prin fiecare element al tinutei. Manichiura impecabilă este un must cind vine vorba de lookul din ziua cea mare, aceasta intregind ținuta nupțială și oferindu-i un plus de eleganță.

Manichiură în dulcele stil clasic

O opțiune populară pentru multe dintre mirese, manichiura clasică continuă să inspire și să primeze printre modelele de manichiură pentru marele eveniment. Unghiile de dimensiune medie, acoperite de în nuanțe de roz pal, nude sau maro, se potrivesc cel mai bine cu o nuntă care păstrează liniile clasice. Chiar dacă este un model de manichiură care nu iese foarte bine în evidență, oferă unghiilor un aspect îngrijit și pune în valoare ținuta.

Un trend nemuritor: manichiura french

Trendurile în frumusețe vin și pleacă, însă manichiura french s-a păstrat mereu în tendințe, indiferent de sezon. Este unul dintre cele mai iubite modele de manichiură pentru nuntă, multe mirese îndrăgindu-l datorită faptului că este simplu, elegant și de efect. Manichiura franțuzească desăvârșește o ținută de zi, dar se potrivește perfect și cu elementele unei petreceri de seară. Combinația dintre linia french albă și baza unghii în nuanțe de roz pal sau alb sidefat este de departe cea mai populară și adesea cerută de mirese în salonul nostru din Iași.

O alternativă modernă a modelului french este manichiura half moon. Aceasta constă în inversarea semilunei accentuate cu alb de la vârf spre baza unghiei. Este un model de manichiură inedit, ce conferă un plus de grație unghiilor îngrijite.

Modele de unghii cu gel pentru mirese

O manichiură impecabilă în ziua cea mare se poate obține ușor cu ajutorul gelului. Acesta permite alungirea unghiei și stă la baza unei structuri rezistente, bine definite. Poți opta pentru nuanțe de alb sau roz pal, dar și pentru modele  inedite și tipsuri aplicate pe unghie.

 

Fii o mireasă nonconformistă cu o manichiură în nuanțe puternice

Ieși din tipare, evidențiază-ți stilul și spune „da” nonconformismului. Mireasa modernă își conturează ținuta printr-o rochie cu o croială ieșită din comun, în nuanțe neobișnuite și accesorii în culori electrice. Intră și tu în sfera nonconformismului cu o manichiură în nuanțe îndrăznețe: roșu, grena, roz sau viu colorate.

Când știi că lookul e perfect, te simți în largul tău și trăiești intens bucuria și emoțiile din ziua nunții. Intră aici și descoperă pachete de mireasă ce cuprind servicii complete pentru ca tu să te simți și să arați cel mai bine. 

Share:
``