De ce contează manichiura la nunta ta? - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

De ce contează manichiura la nunta ta?

Green Spa Salon / 2017-04-04

... Pentru că vrei să fii cu adevărat frumoasă. Ritualul trecerii de la un stadiu la celălalt al vieții tale este marcat printr-un eveniment care te plasează in centrul atenției. Miinile tale sunt foarte vizibile și fac parte din intregul spectacol pe care urmează să-l pui in scenă. in mină ții buchetul, pe mină ți se va pune verigheta. Este un moment emoționant care va fi surprins în zeci, poate sute de fotografii, așa că niște unghii neîngrijite ar putea strica de tot momentul tău. Atenția pe care o acorzi unghiilor va fi, cu siguranță, răsplătită prin etalarea unei imagini aproape perfecte.

... Pentru că și dacă nu ai vreo culoare foarte vizibilă a unghiilor, mâinile îngrijite și frumoase, oricât de natural ar fi aspectul lor, te fac să te simți cu adevărat în formă. Vei ști, în adâncul ființei tale, că totul arată bine, totul funcționează corect, nimic nu îți poate strica ziua cea mai frumoasă. Vei fi prințesa din visele pe care le aveai în copilărie, ba chiar vei depăși propriile tale așteptări. Un look natural înseamnă și un feeling natural, înseamnă eliberarea de toate emoțiile negative și înseamnă că tu te vei simți în largul tău în clipa  în care toate privirile vor fi ațintite asupra ta.            

... Pentru că meriți. Manichiura este un adevărat răsfăț. Să știi că nu este vorba doar despre vopsitul unghiilor cu ojă sau lac. Un întreg ritual de îngrijire va lăsa în urmă o piele fină, frumoasă, mătăsoasă, netedă. În timpul manichiurii, tu te vei putea relaxa liniștită sub mângâierile specialistei care va ști ce să facă pentru a-ți oferi cea mai plăcută senzație de prospețime și cele mai frumoase mâini, numai bune de împodobit cu mult așteptata verighetă. Zâmbetul de pe buzele tale va fi garantat înainte, în timpul și multă vreme după nunta ta. 

Share:
``