A venit vremea siluetelor seducătoare - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

A venit vremea siluetelor seducătoare

Green Spa Salon / 2017-04-07

Odată cu instalarea primăverii, hainele devin din ce in ce mai subțiri și arată din ce in ce mai mult din silueta ta. De aceea, e cazul să ai grijă de ea și să o faci să arate așa cum iți dorești, pentru a te simți liberă, seducătoare și dezinhibată. Din fericire, Green Spa are exact ceea ce-ți trebuie pentru a slăbi în mod eficient, sănătos și rapid. Tratamentele profesionale și atmosfera liniștită vor transforma slăbitul din corvoadă în plăcere. Silueta ta va căpăta forma cea mai frumoasă, pe care ai visat-o întotdeauna, iar tu te vei simți cu adevărat bine în propria ta piele.

Cel mai complet pachet de slăbit de la Green Spa este, în luna aprilie, la reducere. De la celulită până la toxinele acumulate în organism peste iarnă, kilogramele în plus vor dispărea unul câte unul, până în momentul în care tu vei arăta exact așa cum îți dorești, iar privirile celor din jur vor fi ațintite asupra ta. Noi îți vom oferi zece ședințe de masaj anticelulitic, zece împachetări cu parafango, pentru detoxifierea organismului tău, 10 ședințe de peeling corporal pentru o piele cât mai frumoasă și zece ședințe de electrostimulare, pentru o musculatură tonifiată și un aspect fizic plăcut.

Green Spa se gândește întotdeauna la frumusețea ta, având grijă ca fiecare dintre serviciile oferite să se ridice la cele mai înalte standarde ale calității și ale profesionalismului. Colegele noastre sunt întotdeauna atente la nevoile și la cerințele tale, astfel încât experiența ta Green Spa să fie cât mai plăcută. Ne place să credem că suntem mai mult decât un salon de frumusețe; noi îți oferim, alături de frumusețea ta naturală, și cât mai multe motive să zâmbești și să te încarci cu energie pozitivă, pentru a te simți cu adevărat în largul tău, din toate punctele de vedere.

Share:
``