Coafuri de mireasa care sa te inspire - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Coafuri de mireasa care sa te inspire

Green Spa Salon / 2017-04-26

Credem că cea mai importantă zi din viața unei femei trebuie să fie incununată cu superlative, căci intregul tablou al evenimentului capătă strălucire grație frumuseții miresei. Coafura și make-upul sunt elementele cheie ce desăvirșesc lookul și oferă ținutei o alură specială. Adecvată temei și locației, coafura de mireasă este un element estetic definitoriu.

Oricare ar fi stilul tău, fie că îți dorești o coafură boemă, împletituri sofisticate sau combinații de texturi drepte și ondulate, inspiră-te din propunerile noastre și lasă-te pe mâna echipei noastre de profesioniști.

Detalii delicate pentru coafuri în stil boem

Frumoase, delicate, lejere, coafurile boho intră în armonie perfectă cu o tematică inspirată de natură. Coafura de mireasă în stil boem este una dintre cele mai feminine și apreciate coafuri. Este adesea înfrumusețată cu diverse accesorii, bentițe subtile și elemente florale pentru un look desăvârșit.

Buclele voluminoase, lăsate ușor să cadă și accesorizate cu bentiță cu flori, reprezintă alegerea potrivită pentru a-ți pune în valoare părul lung și pentru a obține o coafură care să atragă privirile tuturor invitaților. Dacă ai părul mediu spre lung, îți recomandăm să mizezi pe împletituri lejere sau bucle ușor răvășite. O astfel de coafură poate rezista pe tot parcursul evenimentului și îți va oferi încrederea și confortul de care ai nevoie. Optează pe flori în nuanțe pale și lasă detaliile delicate să exprime emoțiile momentului.

Coafuri rafinate, inspirate de epoca anilor `20

Epoca Great Gatsby este o adevărată sursă de inspirație și când vine vorba de coafurile de mireasă. Coafura în stil retro, specifică anilor `20, capătă un aspect glamy și oferă ținutei un plus de eleganță. Poți apela la ajutorul extensiilor pentru a obține bucle voluminoase, frumos pieptănate. Tot la capitolul coafuri de mireasă retro intră și coafurile în care se remarcă accesoriile prețioase din dantelă și perle. Onduleurile vintage se potrivesc atât părului lung cât și celui de lungime medie. Alegerea accesoriului depinde de locația în care are loc evenimentul, dar și de data acestuia.

În dulcele stil clasic

Atemporale și clasice, pentru un look minimalist sau pentru unul de prințesă, cocurile elegante, protocolare și bine definite continuă să se numere și astăzi printre opțiunile preferate ale mireselor. Părul prins în coc are avantajul de a pune în valoare linia gântului, machiajul și accesoriile pe care alegi să le porți în ziua nunții și de a crea un look ce nu poate fi trecut cu vederea.

Coafura de mireasă are rolul de a influența întreaga ținută. Oricare ar fi stilul de coafură pe care îl alegi, este important ca aceasta să îți ofere încredere și să te facă să te simți bine, să radiezi de fericire. Coafura de mireasă nu face decât desăvârșească lookul unei femei deja frumoase. 

Share:
``