Coafuri de mireasă în funcție de tipul de păr - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Coafuri de mireasă în funcție de tipul de păr

Green Spa Salon / 2017-05-19

Cine nu iși dorește ca in ziua cea mare să arate fabulos, să stirnească priviri pline de admirație și să impresioneze prin frumusețea sa? Este visul oricărei femei ca nunta să ii fie incununată numai cu superlative. Coafura și make-up-ul, făcute să inspire eleganță și romantism, trebuie să se ridice la înălțimea evenimentului, dar, mai presus, să îi pună miresei personalitatea în evidență și să îi ofere încrederea de care are nevoie. Ne-am propus să îți fim sursă de inspirație și să te ajutăm să îți găsești coafura perfectă pentru tipul de păr și fizionomia ta.

 

  1. Coafuri pentru părul lung

Părul lung poate fi coafat în fel și chip, de la cocuri de balerină la bucle lejere și condițe romantice. Coafura poate fi pusă în evidență de un accesoriu prețios sau, pentru un look boem, de o coroniță de flori.

Este indicat ca accesoriile să fie cât mai discrete. Coafura, make-up și rochia trebui să fie în armonie perfectă pentru a-i pune miresei frumusețea în valoare.

Iată câteva coafuri pentru părul lung care să te inspire:

2. Coafuri pentru părul mediu

Chiar dacă la prima vedere coafarea părului mediu pare lipsită de prea multe opțiuni, creativitatea hairstiliștilor noștri te scoate din impas. Cocuri lejere, împletituri accesorizate cu flori naturale și chiar coafura naturală, accesorizată de un voal cu model special, sunt de luat în considerarea de viitoarele mirese cu păr mediu.

3. Coafuri pentru părul scurt

Ești o mireasă nonconformistă? Află că există destule opțiuni de coafuri și pentru părul scurt. Hairstilștii noștri pot face minuni cu părul tău, iar grație unui accesoriu inedit coafura devine cu adevărat fermecătoare.

Inspiră-te din creațiile noastre și alege coafura care se potrivește cel mai bine stilului tău. Aici găsești pachetele create special pentru mirese.

Share:
``