O nuntă de poveste. - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

O nuntă de poveste.

Green Spa Salon / 2017-06-16

Green Spa crede că nunta este ziua aceea din viața oricărei femei in care devine personajul poveștilor ce au indrumat-o spre acel moment. Actul nunții in sine este atemporal. El celebrează iubirea in același mod, din vremea strămoșilor. Pentru a exprima această idee, am decis să organizăm o ședință foto în care să arătăm cum ne descurcăm cu gătitul unei mirese superbe, care să arate ca o zână din povești și care să-și păstreze farmecul și peste ani. Ana Maria Timiș, machiată de colega noastră Elena Popa, a mers la Hamak, în mijlocul naturii, pentru a exprima cât mai bine naturalețea creată de serviciile Green Spa, dar și naturalețea iubirii în sine.

Călare pe Oskar, un superb cal negru, Ana Maria s-a prezentat ca o mireasă desprinsă cu adevărat din povești. Alexandru Rățoi, fotograf colaborator al agenției de publicitate Happy Media, a reușit să scoată în evidență frumusețea diafană a Anei, construind cadre de o delicatețe unică. Ziua a continuat într-un ton relaxat, iar machiajul s-a păstrat impecabil de-a lungul întregii ședințe foto, semn că Elena s-a descurcat, așa cum era de așteptat, foarte bine. Mereu veselă, Ana Maria s-a prezentat ca o prințesă, în așteptarea alui ei Făt-Frumos.

Green Spa oferă mai mult decât un machiaj standard. Noi vrem să ne cunoaștem, pentru că dacă știm cine ești, putem ști foarte bine ce anume te reprezintă, ce îți acentuează cele mai frumoase părți, care sunt aspectele pe care vrei să le ascunzi. Green Spa te transformă într-o operă de artă care să exprime ceea ce îți dorești ca lumea să vadă din personalitatea ta, amplificând frumusețea cu care te-a înzestrat natura. De la manichiură la coafură și machiaj, Green Spa are grijă ca tu să fii mireasa pe care ai visat-o, urmând să atragi zâmbetele și uimirea tuturor invitaților tăi.

Share:
``