Ai obținut silueta de vară? Acum menține-o! - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Ai obținut silueta de vară? Acum menține-o!

Green Spa Salon / 2017-06-16

Lupta cu kilogramele in plus nu este niciodată pe deplin ciștigată! Ele se repliază și se intorc cind iți este lumea mai dragă. Din fericire, este mai simplu să le ții la distanță decit să le dai jos. La Green Spa, această luptă este chiar relaxantă, cu terapiile oferite de colegele noastre. De exemplu, un masaj anticelulitic periodic te ajută să-ți păstrezi picioarele netede și frumoase pentru o perioadă indelungată, fără efort din partea ta. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de un abonament la masaj, să te intinzi pe masă și să te bucuri de atingerile iscusite care iți vor răsfăța trupul.

Ședințele de remodelare corporală sunt, și ele, foarte importante pentru aspectul corpului tău. Electrostimularea, de pildă, are același efect ca mersul la sală, fără să te obosească și să te suprasolicite; la cit de cald este afară, numai de alergat pe bandă sau tras de fiare nu ai nevoie! Completind tonusul muscular cu o piele frumoasă, obținută in urma unui peeling profesionist, vei stirni admirația și invidia tuturor deopotrivă, corpul tău ajungind să arate mai bine ca niciodată. Nu uita, perseverența este cheia succesului, așa că vei avea nevoie de vizite periodice la Green Spa!

In fine, nu uita că un corp frumos este un corp sănătos. Green Spa vine in intimpinarea ta cu diverse impachetări care iți vor detoxifia organismul și-l vor curăța de factorii dăunători, care duc la degradarea sa. O impachetare de calitate iți va relaxa trupul, făcindu-te să te simți mai ușoară ca oricind și umplindu-te de energie pozitivă. Relaxează-te in timp ce substanțele naturale pe care le folosim iși fac efectul asupra ta. Experiența Green Spa va fi, fără doar și poate, una dintre cele mai plăcute pe care le-ai avut vreodată, iar efectele se vor vedea incă din primele zile.

Share:
``