Vara asta, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta! - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Vara asta, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta!

Green Spa Salon / 2017-06-14

Frumusețea ta este in mare parte ascunsă, dacă nu o pui chiar tu in valoare. Vara este anotimpul in care ești cel mai expusă. Fustițe, șorturi, costume de baie... Toate lasă să se vadă multă piele, așa că este mai important ca oricand să ai grijă de aspectul ei și nu numai. O femeie frumoasă este mai mult decât o femeie cu o piele îngrijită. Coafura și unghiile tale contribuie din plin la realizarea unei imagini de ansamblu care să întoarcă multe capete pe stradă, la plajă sau oriunde în altă parte ai fi.

Green Spa ofreă un set complet de tratamente care să te scape de celulită sau de kilogramele nedorite. Colegele noastre realizează masaje anticelulitice de calitate, care îți vor transforma complet aspectul, întinerindu-te cu ani buni. În plus, celelalte tratamente de înfrumusețare a corpului te vor împrospăta, pregătindu-te pentru admirația tuturor celor care te vor vedea. Nu uita și de pachetele Green Spa pentru relaxare. Noi credem că o persoană relaxată radiază bună dispoziție, iar starea ei interioară afectează într-o mare măsură aspectul exterior. O minte și un corp liniștite vor crea un aspect fizic frumos.

Nu în ultimul rând, surprinde-i pe toți alegând o coafură care chiar să îți evidențieze cele mai frumoase trăsături. Alegerea unei coafuri ține foarte mult de proprietățile feței și gâtului tău. La Green Spa, vei primi sfaturi despre cum să alegi coafura care te avantajează cel mai bine, astfel că vei fi sigură că pleci în forma ta cea mai frumoasă. Iar dacă te oprești și la un pachet de manichiură și pedichiură, culorile vii ale verii vor face parte din tine, iar oriunde vei intra impresia va fi una cu adevărat plăcută. Vei simți și tu plăcerea de a fi admirată ca un star de cinema!

Share:
``