Frumoasă, în cea mai frumoasă zi din viața ta - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Frumoasă, în cea mai frumoasă zi din viața ta

Green Spa Salon / 2017-06-21

Nu este zi mai specială ca ziua nunții tale! Vei dori să arăți ca o prințesă, pentru că așa ai visat mereu că va fi ziua nunții. Rochia de mireasă este doar primul pas pe drumul tău către o frumusețe răpitoare. O coafură deosebită este greu de făcut, mai ales dacă vrei ca ea să și evidențieze cele mai frumoase părți ale tale. Noi îți recomandăm să privești puțin în afara modei și să discuți cu stilista care se va ocupa de tine. Ea va ști ce anume te avantajează și care sunt micile defecte care trebuie compensate sau ascunse, așa că ai încredere în sfaturile unei profesioniste în domeniu.

Machiajul pe care-l vei purta este, și el, foarte important. La nuntă, nu vei sta locului o clipă, iar efortul constant și căldura sunt dușmanul numărul unu al machiajului. De aceea, recomandarea Green Spa este să alegi un pachet de servicii profesionale, cu produse de cea mai bună calitate. Ele sunt concepute astfel încit să reziste întreaga noapte, pentru ca tu să îți păstrezi aspectul proaspăt și plăcut ore la rind. Persoana care te machiază contează la fel de mult, un profesionist putind accentua frumusețea ta naturală, fără a-ți da acel aspect de păpușă pe care vrei să-l eviți cu orice preț.

În fine, alege o manichiură care să completeze acest tablou. Pentru că întreaga ta ținută va fi albă, îndrăznește să alegi culori care să condimenteze puțin această imagine oarecum anostă. Pastelate sau îndrăznețe, unghiile tale vor fi în centrul atenției în momentul în care ți se va oferi inelul. Oferă o priveliște plăcută și o ocazie pentru fotografii care chiar să devină amintiri plăcute! Fie că le dorești doar vopsite sau că te gindești la niște unghii cu gel, Green Spa va avea mereu soluția pentru o frumusețe completă.

Share:
``