Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Ce coafuri mai sunt în tendințe?

Green Spa Salon / 2017-08-18

2017 pare să fie anul revenirilor spectaculoase in modă, iar coafurile, fie ele de ocazie sau de fiecare zi, se supun regulii. Anii 70 și 80 sunt din nou in tendințe, reprezentați prin "wet look", breton scurt și coafuri indrăznețe, puternice, care exprimă ideea de femeie independentă. Cuvintele de ordine sunt ”edgy” și ”excentric”, apanaje ale unor personalități puternice. Într-o linie mai delicată se înscriu și coafurile inspirate de prințesa Diana, care continuă să fie un etalon de eleganță și frumusețe feminină chiar și acaum, în 2017. Alături de acestea, împletiturile sunt o constantă a tendințelor chiar și în acest sezon. Simple sau extrem de complexe, ele conferă o eleganță greu de depășit de alte stiluri.

În privința culorii, blondul conduce de departe în topul preferințelor. Vorbim de un blond în nuanța griului, auriu, cit mai apropiat de cel natural. Stiliștii recomandă, totuși, și nuanțe mai reci, precum blondul nordic sau amestecuri de auriu, argintiu și platină realizate prin tehnica ombre. În același spectru se înscriu și nuanțele de cenușiu care se potrivesc tuturor virstelor. La polul opus, potrivit unei atitudini mai jucăușe, se situează blondul căpșună, o culoare obținută din șuvițe roz și blonde. Efectul este foarte feminin și foarte luminos în același timp.

Pentru viitoarele mirese din această vară, moda readuce în prim-plan coafurile clasice. Cocul de mireasă, uneori ornat cu împletituri delicate, este un trend care nu va muri prea curind, datorită eleganței sale deosebite. Popularitatea cocurilor este dată de faptul că acesta lasă umerii și gitul dezgolite, evidențiind eleganta linie a acestor părți ale corpului. O alternativă la acest trend o constituie împletiturile sau cosițele, de obicei blonde, care, anul acesta, sunt lejere și decorate cu flori sau cu fel de fel de pietricele colorate. În fine, acest sezon favorizează și un aspect natural, constind din părul foarte lung, lăsat liber pe spate și pe umeri.

Share:
``