De ce e bine să mergem periodic la masaj? - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

De ce e bine să mergem periodic la masaj?

Green Spa Salon / 2017-09-18

In ziua de astăzi, munca este mai sedentară ca oricind. Tot mai puțină lume efectuează efort fizic suficient pentru a-și păstra oasele și mușchii in stare bună. Dimpotrivă, stăm ore intregi pe scaun la birou, iar acasă facem... același lucru. Corpul omenesc este făcut pentru mișcare, el a evoluat pentru a se deplasa in mod susținut pe distanțe lungi, in niciun caz pentru perioade prelungite de repaos. Dacă nu depunem suficient efort fizic și nu facem suficientă mișcare, riscăm ca oasele să ni se taseze, mai ales la nivelul coloanei vertebrale, iar mușchii se vor atrofia.

Masajul este o metodă foarte eficientă de a revigora tonusul muscular și de a preveni defectele oaselor. Extrem de relaxant, un masaj pe săptămină poate avea efectul unui weekend de vacanță activă, menținind corpul in formă. Mușchii masați periodic iși păstrează tonusul vreme indelungată, iar corpul continuă să aibă un aspect plăcut. Tu te vei simți mult mai relaxată și mobilitatea ta va rămine mult mai ridicată, pentru că o masseuză profesionistă va ști să relaxeze mușchii ințepeniți care iți cauzează disconfort atunci cind vrei să faci anumite mișcări. Uneori, e de ajuns o ședință de masaj pentru ca trupul tău să ajungă să se simtă ca nou.

In afară de efectele benefice asupra aparatului tău locomotor, masajul face pielea să arate mult mai bine. Se folosesc uleiuri care hidratează tegumentul, conferindu-i finețe și elasticitate. Persoanele care fac in mod regulat masaj se mențin tinere și tonifiate, condiția fizică și aspectul exterior răminind bune pentru ani de zile. Mai mult decit atit, atmosfera dintr-un salon bun de masaj iți va reda buna dispoziție. E de ajuns să petreci o oră, după program, in salonul Green Spa și te vei simți cu totul altă persoană, pregătită să cucerească lumea cu frumusețea și buna dispoziție!

Share:
``