De ce este bine să vii la spa? - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

De ce este bine să vii la spa?

Green Spa Salon / 2017-09-20

O ședință de spa este definiția relaxării. Lasă-te răsfățată de aromele uleiurilor esențiale, care vor avea efecte nebănuite asupra corpului și minții tale. Atmosfera, aromele, atingerile plăcute și masajul relaxant vor face minuni cu tine după o zi lungă de muncă, redindu-ți energia pentru activitățile tale preferate, alături de familie. La Green Spa, poți să te bucuri de o serie de tratamente care mai de care mai plăcute, atent concepute să te relaxeze, dar și să-ți lase o piele frumoasă și sănătoasă. Terapiile spa au și efecte cosmetice asupra corpului tău, nu doar de relaxare.

Terapia cu lavandă, de exemplu, este foarte populară. Ea folosește aroma plantei mediteraneene pentru a te relaxa și proprietățile uleiului său pentru a-ți exfolia pielea și a-i corecta micile imperfecțiuni. Masajul de relaxare, care face parte din acest ritual extrem de plăcut, îți va da ocazia să visezi la o vacanță plăcută pe meleagurile însorite ale Franței meridionale. Cimpuri nesfirșiute de lavandă, case zdravene din piatră, soare mingiietor... toate lucrurile acestea frumoase îți vor trece prim ninte, în timpul unui răsfăț pe care nu-l vei putea uita vreodată!

Alte tratamente sunt mai exotice, incluzind împachetări cu ardei iute, dar și cu aur, vin, alge sau rodii. Fiecare își are rolul său, iar colegele noastre vor fi mai mult decit bucuroase să îți povestească despre fiecare în parte și să-ți recomande o terapie, în funcție de nevoile tale. Tot ce trebuie să știi este că orice femeie merită să fie, din cind în cind, răsfățată, iar noi oferim exact ceea ce meriți tu. 

Share:
``