Ce manichiuri se poartă toamna asta? - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Ce manichiuri se poartă toamna asta?

Green Spa Salon / 2017-09-22

Toamna aduce tendințe noi și in manichiură, iar tu vei dori să fii in pas cu moda. Unghiile pot fi bijuteriile cele mai frumoase pe care le porți la nuntă sau in fiecare zi, așa că nu neglija ultimele trenduri in domeniu sau, de ce nu, fii diferită și exprimă-te așa cum vrei. Oricare ar fi alegerea ta, este bine să știi ce se poartă in perioada următoare.

Culorile toamnei sunt movul pal și nuanțele metalice. Punctele metalice sau mov aplicate pe o manichiură nude scot in evidență această culoare, conferind mâinilor tale un aspect feminin, rafinat și cât se poate de elegant.

Efectul de marmură face și el parte din ultima modă a manichiurilor. Striațiile fine, imitind marmura, se aplică, toamna aceasta, pe fonduri inchise la culoare sau negre. Cu o asemenea manichiură, te vei incadra perfect in natura in schimbare, unghiile tale asortându-se cu tonurile toamnei.

Auriul a fost in tendințe tot anul 2017, iar toamna aceasta nu va face excepție. Spre deosebire de argintiu sau de auriul pur care s-a purtat in vară, acum nuanța se incălzește cu un ton roz, conferindu-ți eleganță și gingășie in același timp.

O modă ceva mai interesantă și mai indrăzneață este așa-numita manichiură French inversată. Aceasta este simplu de realizat și, după cum ii sugerează și numele, presupune conturarea cu alb a bazei unghiei colorate, in loc de plasarea liniei albe la vârful unghiei.

Altă variațiune interesantă a manichiurii French este manichiura semilună, realizată prin conturarea cu o combinație de roșu și oranj a vârfului și bazei unghiei. Vei da impresia că ai unghii mai lungi, aspectul final fiind unul foarte stilat.

Nu ignora nici moda aplicațiilor metalice. Pe tonurile elgante de bleumarin, verde inchis, verde smarald, roșu rubin etc, modelele in nuanțe metalice de auriu, argintiu, bronz sau cupru vor face din unghiile tale adevărate bijuterii!

Share:
``