Sculptor, aparatul inovator al anului - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Sculptor, aparatul inovator al anului

Green Spa Salon / 2018-10-31

De mai bine de o lună de zile, Green Spa se laudă cu un aparat-minune, capabil să îți ofere rezultate remarcabile într-un timp cât mai scurt. Este vorba despre SCULPTOR, un produs ce a obținut titlul de „Cel mai bun echipament estetic al anului”. Datorită tehnologiilor sale avansate, echipamentul conferă rezultate remarcabile atât în tratamentele corporale, cât și în cele faciale.

Sculptor înglobează cinci tehnologii diferite, cu ajutorul cărora tratează probleme precum adipozitățile localizate, celulita, tegumentul flasc, capilarele dilatate, ridurile și petele pigmentare. În ceea ce privește terapiile care se pot realiza cu acest echipament, enumerăm trei la nivel corporal și patru la nivel facial.

Primele trei terapii sunt HImFU (undele focalizate distrug aproximativ 7-8 milioane de adipocite, asigurând o slăbire localizată), CrioRadiofrecvență (prin combinarea radiofrecvenței monopolare ori multipolare – la 60 de grade, cu criopoliza – la -15 grade, se realizează părțile de anticelulitic, liftare, laxitate și compactare) și Masaj transdermic DermoHealth (prin intermediul tehnologiei LED Laser ajută la modelarea, ridicarea și reconturarea corpului).

În categoria terapiilor la nivel facial se încadrează Microdermoabraziunea (stimulează regenerarea epitelială datorită pulberei de diamant cu stickuri de unică folosință și de diferite granulații, pentru a se potrivi oricărui tip de ten), CrioRadiofrecvența (asigură redefinirea conturului facial prin lifting restructurant și este bună chiar și pentru tenul cuperotic), DermoHealth combinat cu DermoLED (reduc cearcănele și pungile de sub ochi, cresc elasticitatea pielii, detoxifică și stimulează fibroblastele) și Radiofrecvența tetrapolară (reduce bărbia dublă, ridurile și pielea lăsată a gâtului, având efecte de liftare și de tonifiere).

Indiferent de terapia pe care vrei să o alegi, cel mai important lucru de reținut este faptul că rezultatele apar chiar și după una-două ședințe, confirmare făcută de Sorina Bratu, trainer specialist Rowe – singurul importator al aparatului Sculptor în România. Un alt detaliu care face diferența și care evidențiază nivelul de performanță al echipamentului este premiul de „Cel mai bun echipament estetic al anului”, din cadrul Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging, care a avut loc anul acesta.

Share:
``