Sărbătorește iubirea cu relaxare în doi - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Sărbătorește iubirea cu relaxare în doi

Green Spa Salon / 2019-02-13

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele sunt două ocazii deosebite când îi arăți partenerului de viață cât de mult înseamnă pentru tine, oferindu-i un cadou simbolic sau răsfățându-l cu mici plăceri. Dragostea se întreține cel mai bine prin diverse activități pe care le faceți împreună și cu cât încercați mai multe lucruri noi, cu atât creați o legătură mai puternică. În luna iubirii, alege relaxarea în doi pentru tine și jumătatea ta, un cadou inspirat!

Pure Love

Un masaj de relaxare este bine venit în orice moment, mai ales după o zi plină! Atmosfera intimă te ajută să te relaxezi total și să uiți pentru câteva momente de toate problemele de peste zi, aromele delicioase îți învăluie trupul și simțurile, iar uleiurile esențiale ajută la revitalizarea și energizarea corpului. Răsfățul este și mai special când persoana iubită este lângă tine! Cea mai frumoasă experiență spa de cuplu, masajul în doi este un ritual al relaxării tuturor simțurilor, un moment de intimitate pregătit special pentru voi doi, cu muzică zen li arome diafane de struguri, flori de portocal, scorțișoară sau vanilie. Și pentru că nimic nu exprimă dragostea mai tare ca un trandafir roșu, tot ritualul este completat cu petale romantice de trandafir.

Rose Love

Dacă până acum nu ai încercat masajul cu roci vulcanice, este un moment bun să transformi această terapie într-un cadou din iubire și să profitați amândoi din plin de această experiență. Masajul cu roci vulcanice ajută la restabilirea echilibrului energetic și la eliminarea toxinelor din organism. Tehnicile calmante folosite în cadrul acestei terapii și poziționarea unor roci calde în zona lombară îmbunătățesc circulația și relaxează în profunzime. O porție bine meritată de relaxare și sănătate pentru voi doi! Nu uităm nici de cât de romantică este această lună și vă răsfățăm și cu petale gingașe de trandafiri.

Romeo și Julieta

Romeo și Julieta, cuplul simbol al iubirii absolute, au inspirat pachetul nostru special dedicat clipelor de răsfăț în doi. Ritualul începe cu exfolierea corpului care ajută la întreținerea frumuseții pielii prin îndepărtarea celulelor moarte. Pielea devine mai luminoasă și este grăbită regenerarea celulară. Următorul pas pentru voi doi este reflexoterapia care ajută la eliminarea toxinelor prin anumite tehnici de masaj ale labei piciorului sau palmei. Împachetarea are rol hidranat și detoxifiant, iar rezultatul este o piele fină și complet hidtratată. Ritualul se încheie cu un masaj în doi, care duce la relaxare totală. Pentru că dragostea și dulcegăriile merg cel mai bine împreună, vă răsfățăm cu prăjituri de ciocolată și șampanie. O zi perfectă dedicată iubirii și relaxării!

Share:
``