Tehnica de epilare definitivă Soprano ICE - Salon SPA - Coafor - Manichiura Iasi
Green Spa Salon Infrumusetare Iasi
Rezervari la: +40 332 803 770 | +40 746 179 793 | office@greenspasalon.ro
  • Lun-Vin: 10am-8pm
  • Sam: 10am-5pm
  • Dum: Pe baza de programari

Blog

masaj iasi

Tehnica de epilare definitivă Soprano ICE

Green Spa Salon / 2019-10-21

În societatea actuală, frumusețea e la mare preț. Se spune că fizicul ne ajută să deschidem porți, să ne facem remarcați, să fim mai încrezători și puternici, să avem succes indiferent de domeniul în care activăm. Aspectul fizic este propria carte de vizită. Din acest motiv, este important să acordăm o atenție deosebită înfățișării noastre, să strălucim și să arătăm perfect în fiecare zi. 


Secretul frumuseții eterne și a delicateții feminine se află în salonul nostru. Venim în întâmpinarea ta cu o soluție completă de epilare definitivă cu laser, prin tehnica Soprano ICE, utilizată de experți în clinici renumite din întreaga lume, ce deschide o nouă eră în domeniul laserelor pentru îndepărtarea părului nedorit. Încorporând mai multe lungimi de undă și tehnologii, soluția potrivită pentru toate tipurile de piele și de păr, repede și fără durere, indiferent de sezon. 


Încălzirea treptată a sistemului Alma distruge foliculul de păr, însă protejează cu prudență țesutul din jurul lui. Mai mult, tehnica In-motion oferă posibilitatea aplicării pe toată suprafața, timp în care tehnica ICE răcește și previne arsurile nedorite și superficiale. Părul va fi îndepărtat fără durere sau disconfort, într-o manieră cât mai eficientă.  
Soprano ICE prezintă tehnologia patentată Alex, care combină beneficiile înaltei absorbții permisă de lungimea de undă Alexandrite 810nm, cu acoperirea și confortul oferite de laserul cu diode. Sistemul Alma vine la pachet cu mai multe capete de lucru, toate ingenioase și practice, ce conferă pielii delicatețe și strălucire: 

 

  • Diode Laser Alex: eficient pentru toate tipurile de piele și permite o mai bună absorbție de energie de către cromoforul de melanină, un sistem de răcire la contact, care, împreună cu acoperirea laserului cu diode, asigură soluția perfectă de îndepărtare a părului, mai ales a celui deschis la culoare și subțire;
  • Speed™: presupune un timp de tratament redus la jumătate, cu un aplicator cu acoperire mare. În acest fel se pot trata zone mai mari, oferind finețe pielii în cel mai scurt timp și mai eficient mod;
  • Compact: este diferit de celelalte două prin faptul că în loc să expună foliculul la un singur impuls de lumină puternic și dăunător pielii, ce poate cauze traume și arsuri, o încălzește treptat până când nivelul optim de energie este trimis către firul de păr;
  • Diode Laser YAG: are la bază o absorbție moderată de energie de către cromoforul de melanină, care, împreună cu răcirea la contact, acoperirea tratamentului și confortul laserului diode, oferă soluția perfectă pntru pielea mai închisă la culoare.

 Tehnica de epilare definitivă cu laser Soprano Ice poate fi utilizată pentru orice tip de ten, are un standard de siguranță testat și dovedit clinic, presupune o acoperire optimă, lipsa durerii sau a disconfortului în timpul tratamentului și este eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea bronzată. 

 
Rezultatul constă într-o soluție revoluționară și inedită de îndepărtare a firelor nedorite, ce oferă rezultate surprinzătoare și cu efect rapid asupra tuturor tipurilor de păr, inclusiv asupra celor închise la culoare.

 
Renunță la epilările clasice cu efecte de scurtă durată și programează o sesiune de epilare definitivă la numărul de telefon 0746 179 793! 

 

Share:
``